Mindenkinek könnyű dolga van, aki felnőttként szeretne elhelyezkedni a munkaerőpiacon, hiszen az álláshirdetési portálok döntő többsége a felnőtt korú munkavállalókat célozza meg. Ami persze teljesen természetes, hiszen ők adják a munkavállalók java részét, ők vannak többen, és ők azok, akik az év minden részében munkára foghatóak.

Ettől persze a diákokat sem szabad kizárni, hiszen egy-egy jól kiválasztott diákmunka nemcsak a tanulónak, a munkaadónak is jól jöhet. A kérdés, hogy hol lehet megfelelő diákmunkát találni? Ebben nyújt segítséget mai írásunk!

 

Fontos megtalálni a megfelelő portált!

 

Akár szülőként próbálunk segíteni a tizenhat év feletti gyermekünknek, akár középiskolai diákként keresünk munkát a nyárra, fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő forrást, amely akár a https://gyorallas.hu/allasok/diakmunka oldal is lehet!

 

Itt ugyanis nem csupán felnőtteknek szóló munkákat kínálnak a munkaadók, hanem bőven találhatunk diákmunkát is. Külön jó az oldalban, hogy akár országosan is kereshetünk, így akár a kellemeset összeköthetjük a hasznossal is.

 

Ki az, aki kihagyná, hogy a balatoni nagyihoz leköltözve nappal dolgozzon, este pedig élje a balatoni nyár minden szépségét?! Vagy ki az, aki ne hagyná hátra szívesen a főváros zaját, hogy a rokonoknál töltse a nyarat Győrben, miközben a délelőttök munkával, a délutánok akár kenuzással telnek?

 

Sőt, akár a Facebookon is kereshetünk, hiszen ha követjük a GyőrÁllás.hu közösségi média oldalát, akkor szép számmal fog diákmunka megjelenni a feedünkben!

 

Miért vállaljunk diákmunkát?

 

Ha bárkit megkérdezünk erről, elsődlegesen egészen biztosan az anyagi előnyt említi mindenki, és kétségtelenül a szabadság fokmérője az, ha nem kell a fesztiválozásra pénzt kérni, hanem a saját fizetésünkből tudunk magunknak akár napi-, akár hetijegyet váltani.

 

Ugyanakkor a pénzbeli juttatásokon túl a tapasztalatszerzés ténye sem elhanyagolható, ami a későbbi karrierünk során nagyon hasznos lesz majd. Gondoljunk bele, már akkor tudunk munkatapasztalatot írni az önéletrajzunkba, még mielőtt valóban kilépnénk a munkaerőpiacra.

 

Továbbá elég jól árnyalja a rólunk alkotott képet, ha megtudják rólunk, hogy nyaranta munkát vállalunk, hiszen mindenki számára pozitívan cseng, ha valaki dolgos és szorgalmas!

 

Ha tehát szeretnénk belekóstolni a függetlenségbe, a felnőtt életbe, ha kíváncsiak vagyunk, hogyan tudunk nap mint nap teljesíteni egy munkahelyen élesben, akkor semmiképpen se hagyjuk ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

 

Fontos, hogy időben gondolkozzunk!

 

Ha valóban szeretnénk diákmunkát vállalni Győrben vagy környékén, akkor mindenképpen érdemes időben nekiállni a keresésnek: végignézhetjük a nagy cégek honlapjait, bekövethetjük a GyőrÁllás.hu Facebook-oldalát, valamint kezdőképernyőre rakhatjuk az oldaluk ikonját, és ha szemfülesek vagyunk, hamar leszerődhetünk életünk első diákmunkájára!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés