Talán közhelyként hangzik, mégis igaz, hogy manapság a rohanó világunkban szinte megkerülhetetlen a jogosítvány hiánya. A jogosítvány Budapest városában mondhatni már-már létszükségletnek számít, mert enélkül elég nehézkes és időigényes a közlekedés a belvárosban, nem beszélve arról, hogyha nagyobb távokat szeretnénk megtenni.

Milyen elvárásaink lehetnek egy autósiskolával szemben?

Mint tudjuk senkinek sincs kedve sem ideje hosszú napokon keresztül tanulni a KRESZ-t. De azt is be kell látnunk, hogy ez az egyetlen út a jogosítvány megszerzése felé. De vajon melyik autósiskola Budapest legjobbja? A válasz relatív, ezért inkább úgy kéne feltegyük magunkban a kérdést, hogy melyek azok az autósiskolák, amelyek irreális ígéretekkel teletűzdelt szolgáltatásokat kínálnak. Sajnos ilyenből is akad néhány, amik gyorsan és rendkívül olcsón ígérnek jogosítványt Budapest területén.

Egy korrekt autósiskola viszont nem ilyen. Korrekt árakkal dolgozik és reális képet vetít az ügyfelek felé, így azok előre tudnak tervezni, hiszen munka és család mellett a jogosítvány megszerzése nem egy egyszerű dolog. A Dekmár Autósiskola a helyzet megkönnyítése érdekében él az e-learning, azaz távoktatás lehetőségével. Ennek köszönhetően teljes mértékben ki lehet váltani a tantermi képzést.

Mennyi idő az elméleti vizsgára való felkészülés?

Az elméleti tanfolyam mindössze két hetet vesz igénybe, ami egyszeri befizetéssel jár. Ezt azért érdemes kiemelni, mert az is részt vehet ismét az tanfolyamon, akinek elsőre nem sikerült az elméleti vizsga. Tehát addig lehet tanulni az elméletet még nem sikerül végre a jogosítvány Budapest városában.

Egy korrekt autósiskola nem iktat be egyetlen felesleges pótórát sem, amivel csak rabolná a tanulók idejét és természetesen az oktatási kilométerek számát sem csökkentik. Mint azt tudjuk, sokat jelent a jogosítvány Budapest területén, ezért talán nem túlzás az az állítás, hogy aki a fővárosban tanul meg vezetni, az utána sehol sem fog akadályokba ütközni a KRESZ-t illetően.

Autósiskola rugalmas gyakorlati oktatással

Az időpontok egyeztetését és a találkozások helyszíneit, mindenki megbeszélheti egyénileg az oktatójával. Erre akár egy héten többször is van lehetőség. Sőt, hogyha az oktató nem túl leterhelt, akkor igényelhető a mindennapi vezetés is, elvégre gyakorlat teszi a mestert.

Sajnos előfordul, hogy nem sikerül elsőre jól dönteni. Meglehet, hogy nem sikerült kiválasztani azt az autósiskolát, ami megfelel az elvárásoknak. Ebben az esetben áthelyezést is lehet igényelni a cél elérése érdekében.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Mire használható az ügyfélkapu?