Számodra is ismerős a fenti párbeszéd? Akkor valószínűleg te sem elektromos kerékpárral közlekedsz. Ezért persze nem tudunk hibáztatni, hiszen a legtöbb itthon kapható e-bike árát látva minket is úgy levert a víz, mint téged szokott tekerés közben. Ha azonban jobban körülnézünk, szerencsére már itthon is találni megfizethető árú elektromos kétkerekűket, szóval az állandó ruhaváltás helyett eljött az e-bike-ra váltás ideje!

Aki próbálta már, az tudja, hogy kerékpárral közlekedni a létező legnagyobb szabadságérzés… …egy évben nagyjából kétszer két hétig, amikor éppen 22 fok van, kellemesen fátyolos az ég és persze nem esik az eső. Csakhogy az év nem csak ebből a fantasztikus 28 napból áll, hanem van még további 337, ami az időjárás függvényében bármilyen lehet, a kissé körülményestől a valódi pokoljárásig. Régebben ezeken a napokon a konformisták egyszerűen letették a kétkerekűt, a fanatikusok tisztálkodó szettet és váltás ruhát pakoltak, akinek pedig éppen ott lapult egy használt városi kisautó ára a farzsebében, az vett egy elektromos kerékpárt, és egyszerűen kinevette a viharos szembeszelet, a belülről is csurom vizes esőkabátot vagy éppen az izzadságtól bőrre tapadt kerékpáros pólót.

Ahhoz ugyanis kétség sem férhet, hogy az e-bike az egyik legpraktikusabb közlekedési alternatíva városon belül, és kisebb távolságokon akár a városon kívül is, nem véletlenül van olyan nagy keletje már évek óta az elektromos bringáknak Nyugat-Európában. Csakhogy sajnos a gépek árát is a nyugati pénztárcához szabták, az 1-2 millió forintos árcédulákat látva pedig a legtöbbünknek gyorsabban kezdett verni a szíve, mint egy durvább emelkedőn felfelé tekerve szokott. Jogosan merül fel tehát a kérdés: mit tehet az, aki – érthető okokból – nem szeretne, vagy éppen nem is tud ennyit költeni egy elektromos kétkerekűre? Nos, nekik segít a Bixie!

A Bixie, egy idén áprilisban rajtoló webshop, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kiváló ár/érték arányú e-bike-okkal adjon hátszelet a hazai mikromobilitási forradalomnak. Kínálatukban valóban csak minőségi, de megfizethető elektromos kerékpárokat találni, hiszen legyen szó összecsukható “zsebrakétáról”, terepen is könnyen elboldoguló mountain bike-ról vagy éppen áramvonalas városi cirkálóról, az ár minden esetben 650 000 Ft alatt marad. Ezért az összegért ráadásul nem csak egy csupasz bringát kapsz, hanem gázkart (vagyis pedálozás nélküli elektromos hajtást!), lámpákat, sárvédőt, USB-töltős telefontartót, csomagtartót és még számtalan egyéb olyan alapvető kiegészítőt, amelyek általában fizetős extrának számítanak.

Ha tehát eddig kizárólag a piszkos anyagiak miatt váltottad inkább a ruháidat a bicód helyett, akkor van egy jó hírünk: vége az izzasztó várakozásnak. Ülj át egy megfizethető elektromos kerékpárra még az ismét rekordmelegnek ígérkező nyár előtt, és tapasztald meg a valódi szabadságot!

Bixie. #elektromosanjobb

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés