A fürdőszoba napjainkban olyan helyiséggé vált, ahol lényegesen több időt töltünk, mint korábban. A szaniterek, így a mosdókagyló is stílust kölcsönöznek egy fürdőszobának, meghatározzák annak hangulatát, színeit, elrendezését, így a kiválasztásuk odafigyelést igényel.

Nem minden fürdőszoba, és nem minden mosdó egyforma. Nemcsak anyagukban, színeikben különböznek egymástól, de formájukban és méreteikben is. Egyes gyártók arra szakosodtak, hogy a lehető legjobb helykihasználást nyújtsák a kicsi vagy szokatlan formájú fürdőkben. Óriási igény mutatkozik ezekre a termékekre, hiszen egyes lakások esetében nincs mód a fürdőszoba elrendezésének módosítására, azonban törekedni kell a minél jobb helykihasználásra. A RAVAK ehhez kínál számtalan jobbnál jobb megoldást.

 

A mosdókagylók anyaga

 

A megfelelő típusú mosdókagyló kiválasztása a Mozaikkerámia oldaláról tökéletes hangulatot kölcsönözhet fürdőszobád berendezéséhez. Mindenképpen megfontoltan kell vásárolni. Egy jó minőségű fürdőszobai mosdókagyló akár 20 évig is megőrizheti esztétikáját, azonban arra is ügyelni kell, hogy megfelelő tisztítószereket használd a mosdókagyló felületének megőrzése érdekében. Ne használj rendszeresen maró hatású tisztítószereket, mivel azok károsíthatják a felületét!

 

A fürdőszobai mosdókagylók legelismertebb, legnépszerűbb anyaga a kerámia, pontosabban a porcelán, mivel különböző típusokban, színekben és formákban kaphatóak. Olcsóak, tartósak, könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak.

 

A márványból, kőből készült erős felületű mosdókagylók tökéletes vonalvezetésükkel tűnnek fel, fényűző megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, egyszerűen tisztán tarthatóak. Az üveg mosdókagylók manapság nagyon divatosak, de némi extra gondoskodást igényelnek, mert rendkívül törékenyek. És kemény víz esetén sok munka van a tisztításukkal. A műgyanta mosdókagylók anyaga kevésbé nehéz.

 

Mekkora mosdót válassz?

 

A szükséges méret attól függ, hogy mennyi hely van a fürdőszobában, és milyen megjelenésű mosdókagylót szeretnél. Abban az esetben, ha egy hatalmas, nagy családi fürdőszobába szánod a mosdót, akkor sokkal több méret közül választhatsz. Fali, pultra ültetett, pultba süllyesztett, talapzatos mosdókagylók közül válogathatsz. A kis és kompakt fürdőszobák esetében a sarokmosdók jelenetik a legjobb megoldást.

 

A mosdókagylóhoz való csaptelepek kiválasztása nagyon fontos, mivel annak illeszkednie kell a mosdókagyló stílusához, valamint a fürdőszobához. A csaptelepek széles választékából választhatsz.

 

Miért a RAVAK?

 

A RAVAK mosdók öntött műmárványból, vagyis őrölt dolomit és műgyanta keverékéből álló anyagból készülnek. Formába öntéssel készül, ami homogenitást biztosít, selymes tapintásúak. Nagy előnyük, hogy a porózusmentes, ellenálló kompozitanyagnak köszönhetően könnyen tisztíthatóak, higiénikusak, valamint ellenállóak a baktérium és a penész lerakódásával szemben.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés