Amikor a megfelelő rendezvényhelyszínt keressük, sokat nyom a latban annak földrajzi elhelyezkedése, a nyújtott szolgáltatások köre és színvonala, és nemkülönben a felszereltsége, a különböző bútorok megfelelősége, minősége.

Az ünnepi események, a bankettek, esküvők, születésnapi összejövetelek, gálavacsorák, díjátadók, étkezéssel egybekötött céges rendezvények esetén a terem, valamint a székek és asztalok alkalomhoz illő dekorációja is kiemelt szerepet kap. Alkalmazkodni kell továbbá az alkalmanként eltérő létszámhoz és elrendezéshez, így olyan berendezésekre van szükség, amelyek egyszerűen és gyorsan átrendezhetők, átalakíthatóak a kérésnek megfelelően.

 

Milyen bútorok tudnak megfelelni ezeknek az igényeknek? Milyen kiegészítőket kínál a Dublino, amelyek a segítségünkre lehetnek ebben?

 

Praktikus rendezvénybútorok

 

A rendezvényhelyszínek szervezői részben befolyásolni tudják a megrendezésre kerülő események körét, de a maximális kihasználtság érdekében sokszor rákényszerülnek, hogy mindenféle programot elvállaljanak. Praktikus, akár többféle funkciónak is megfelelő professzionális konferenciaszékek és asztalok beszerzésével megkönnyíthetjük a dolgunkat. Ezek ugyanis egyrészt időtálló, strapabíró és tartós anyagokból készülnek, így bírják a terhelést, másrészt olyan megoldásokat alkalmaznak, amelyek megkönnyítik a terem átrendezését.

 

És nem feledkezhetünk meg a tárolás kérdéséről sem, hiszen az eltérő létszám miatt hol több, hol kevesebb bútorra van szükség. Rendkívül praktikusak a kis helyigényű, rakásolható vagy összecsukható székek és asztalok a szállítás és a raktározás során.

 

Alkalomhoz illő dekoráció

 

Könnyen belátható, hogy míg egy szakmai program, egy workshop, egy konferencia esetén a bútorok funkcionalitása és egyszerűsége a mérvadó, addig az ünnepi eseményeken ennél többet várunk el. Persze a komfort mindkét esetben lényeges szempont, hiszen sokszor órákat töltenek egy helyben ülve, és növeli a résztvevők elégedettségét.

 

De míg a szakmai rendezvényeken az egyszerű felszereltségű, de kényelmes bútorok tökéletesen elegendőek, addig a pompás események fényét emelhetik a tetszetős és extra komfortos, kárpitozott és akár karfás székek, valamint díszített asztalok.

 

Ahogyan a bútorok kiválasztásánál arról sem szabad megfeledkezni, hogy beltéri vagy szabadtéren rendezett eseménynek adunk-e helyet, ugyanis utóbbi esetben az időjárásnak ellenálló anyagokból készült berendezéseket javasolt beszerezni.

 

Hasznos kiegészítők

 

Az univerzális konferenciaszékeket és asztalokat egyszerűen és pillanatok alatt elegánssá varázsolhatjuk a különféle színekben kapható szék- és asztalszoknyák, valamint terítők segítségével. Ezek tisztítása is lényegesen egyszerűbb. Eltüntethetjük a kevésbé díszes vagy kopott asztallapokat, bútorlábakat, így alkalmassá tehetjük esküvőkre, bankettekre.

 

A terem átrendezéséhez, a bútorok szállításához segítséget nyújtanak a könnyen mozgatható szállító- és molnárkocsik.

(Szponzorált alkalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés