A férfi mokaszinok több előnyös tulajdonsággal is aratnak – sikert, elismerést, meg persze babérokat. Ami a legjobb pozitívum mind közül, hogy bár ugyanazon egy típusról beszélünk, ám számtalan variációjának hála az élet megannyi területén helytállhat. Szóval megéri alaposan körbenézni a paletta tagjai között!

1. Letisztult, avagy egyszerűen nagyszerű 

A legtöbb férfi vágyik arra a fajta egyszerűségre, ami egyúttal megjelenés tekintetében egyet jelent a nagyszerűséggel. A férfi mokaszinok között ez az irány is megtalálható, ahogy arról hűen tanúskodnak a CCC széles választékának modelljei. Ezek a típusok letisztultságot sugároznak, a szó nem pejoratív értelmében egyszerűek, s pont ezáltal eleganciát testesítenek meg. Nincsen bennük semmi különleges, és pont ez varázsolja őket egyedivé, mert egyértelműen vonzó fellépésükkel magukhoz csábítják az elismerő bókokat, tekinteteket. Ami pedig még egy nagy előny az esetükben, hogy mivel nem rendelkeznek extrém karakterrel, ezért könnyű hozzájuk öltözni. Gyakorlatilag nincs olyan szín vagy fazon, ami ne passzolna bele az összképbe. S ez különösen a mindennapok rohanásában óriási pozitívum.

2. A bőr még mindig az elegancia nagykövete

Mondhatnánk, hogy ezen a területen van új a nap alatt, de akkor nem állítanánk igazat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a bőr térhódítása, ami nagyon úgy néz ki, hogy örök. Időtől, és tértől független, mondhatni minden fizikai tényező felett áll. Elég csak ránézni, és nyomban nyilvánvalóvá válik, hogy a bőr még mindig egyet jelent az eleganciával, a kellemmel. S pontosan ezért akár az alkalmak sztárjaként is pompázhat, vagy éppen az elegáns megjelenést követelő mindennapokban is helytállhat. A sötétebb árnyalatú modellek tovább fokozhatják ezt a kisugárzást, aminek az ereje egy cseppet sem csekély. Ugyanakkor a natúr fajták is hordásra érdemesek, különösen a tavaszi szezonban, amikor a világos árnyalatok sokkal jobban kibontakozhatnak a maguk teljességében.

3. A velúr valódi hétköznapi társ

Ha az alapanyagokat szóba hoztuk, egyúttal a különböző fazonokat kontextusba állítottuk a kidolgozás milyenségével, akkor a velúrt nem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Laza, sportos, mégis divatos stílusjegyei a mindennapok befutójává tehetik. Mindegy, hogy munkába járásról, ügyintézésről, suliról vagy randiról van szó, a CCC online felületéről is megvásárolható modellek garantáltan nem vallanak szégyent!

4. A díszítés kicsit sem férfiatlan

Sokan tartózkodnak attól, hogy a cipőjükön valamilyen dekoráció megjelenjen. Mert az nem férfias. De vajon ez igaz? Nos, nem, legalábbis a trend szava szerint semmiképpen sem. Ezek azok a típusok, amiket a CCC üzleteiben érdemes személyesen felpróbálni, hiszen a képek olykor megtévesztőek lehetnek. Egy pici ízléses minta, díszvarrás, csat vagy rojt nem, hogy nem veszi el a cipő férfias jellegét, hanem pont erősíti azt.

5. Az egyszínűségen túl is van élet

Végül a színes fazonokat sem ildomos elfelejteni, mert általuk vidámság, karakteresség, élénkség csempészhető a hétköznapokba.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés