Mármint a futballista szempontjából végződött rosszul.

Jean-Manuel Nédra a futballtudásával valószínűleg soha nem tett volna szert még közepes globális ismertségre sem. Egy rosszul sikerült akció azonban meghozta számára a néhány napos hírnevet, de ennek egyáltalán nem örülhet.

Nédra korábban a martinique-i válogatottnak is a tagja volt, jelenleg a Martinique regionális bajnokságában szereplő Aiglon du Lamentin csapatának játékosa, pontosabban fogalmazva valószínűleg már csak a volt játékosa.

Ugyanis egy párizsi reptéren a párjával együtt elkapták, miközben bőröndben megpróbáltak átcsempészni 100 kilogramm kokaint.

Nehéz kitalálni, mi lehetett a logika az akció mögött, vagy hogy Nédráék miben látták a siker kulcsát, de bármi is volt az, nem jött be, lekapcsolta őket a rendőrség, a futballista pedig előzetes letartóztatásba került.

Nédra klubja egy közleményben reagált a sztorira:

„Anélkül, hogy tudnánk az érintettség mértékét, a tudomásunkra jutott, hogy az egyik játékosunkat letartóztatták kábítószer-csempészet miatt. Erősebbnek kell lennünk, mint valaha, a sporton keresztül folytassuk a nevelést. Harcoljunk az ilyen csapások ellen, figyelmeztessük a fiatalokat ezek veszélyeire és következményeire!”

Ez is érdekelhet:

(A kiemelt fotó illusztráció; forrás: Unsplash)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában