Minden szezonban kitermel a brazil foci egy őstehetséget, és persze értük óriási a könyöklés az európai topklubok között. Nincs ez másképp Lucas Paquetá esetében sem.

Ahogy például Gabriel Jesusért, Gabriel Barbosáért, Rodrygóért, Viníciusért vagy épp Arthurért, úgy most Lucas Paquetáért is ölre mennek Európában. Most épp a Flamengo 21 éves támadó középpályása a brazil foci egyik legfényesebb gyémántja, mondhatjuk, hogy többek között.

Paquetá iránt korábban a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United is érdeklődött, azonban a legkomolyabb kérőnek az AC Milan, az FC Barcelona és a PSG bizonyult.

A hírek szerint Lucas Paquetá és a Flamengo is a Milant választotta.

A brazil Globoesporte.com azt írja, hogy Leonardo, a Milan technikai igazgatója megállapodott a Flamengóval, valamint meggyőzte magát a játékost is. Állítólag a Milan mintegy 35 millió eurót (plusz bónuszokat) fizet a ritka technikás középpályásért, aki januárban fog csatlakozni a piros-feketékhez. Azt is tudni vélik, hogy Paquetá várhatóan a héten vesz részt az orvosi vizsgálatokon.

Fabrizio Romano on Twitter

Confirmed and here we go! Lucas Paquetá from Flamengo to AC Milan, done deal for €30M. Medicals soon, he'll arrive in Italy on next January. ✅🇧🇷 #Milan #transfers #Paquetá

A srác amúgy technikailag közel ronaldinhói magasságokban van, hihetetlenül jól bánik a labdával. Tavaly májusban mutatkozott be a brazil élvonalban, idén 9 gólnál és 4 gólpassznál jár.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában