A Sky Sports értesülései szerint a Barcelona továbbra is szeretné leigazolni a Chelsea-ből Williant.

A katalán klub tavaly nyáron három ajánlatot tett a Chelsea-nek, a londoniak viszont mindhármat visszadobták. Ezután a Barca vezetősége továbblépett, és végül Malcom érkezett.

Aki azonban eddig alig kapott lehetőséget, így folyamatosan jönnek a hírek, hogy Kínába vagy Angliába igazolhat. A Sky értesülései szerint a Barcelona most egy olyan ajánlatot tett, amely értelmében Malcom a Chelsea-be, Willian pedig a Barcelonába kerülne.

A 30 éves Willian a szezonban 20 bajnokin két gólt és négy gólpasszt jegyzett eddig, piaci értéke 50 millió euró. Malcom mindössze öt bajnokin 97 percet játszott a Barcában, őt 40 millió euróra értékelik. Vagyis, ha cserélni szeretne a Barcelona, akkor Malcom egyedül kevésnek tűnik, néhány milliós kompenzációra minimum szükség lesz. Persze abban az esetben, ha a Chelsea belemegy az üzletbe.

Sky Sports News on Twitter

SKY SOURCES: @FCBarcelona want to sign @ChelseaFC winger Willian, and have proposed a deal which would see Malcom head to Stamford Bridge. #SSN Read: Transfer Centre LIVE! https://t.co/9lMRyJqCuF #TransferCentre

  • Szintén Chelsea:
És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United