A Barcelona játékosai nem akarják, hogy Griezmann a csapattársuk legyen

Ezt írja a barcelonai Sport.

Antoine Griezmann néhány napja bejelentette, nem marad az Atlético Madridnál:

A francia világbajnok támadó tavaly majdnem a Barcelonához igazolt, végül egy kisebb átigazolási szappanopera után maradt az Atlético Madrid játékosa. Egy év után azonban ismét megváltozott az álláspontja, most már biztosan új klubban fog játszani ősszel.

A kérdés már csak az, hol folytatja Griezmann? Állítólag a Barcelona mellett a PSG és az Manchester City érdeklődik Griezmann iránt, de egyelőre sok konkrétum nincs.

A katalán Sport most azt írja, a Barca-vezetőség hiába akarja a franciát, a játékosok körében egyáltalán nem népszerű Griezmann. A forrás szerint a játékosok ezt nyíltan kimondták Bartomeu elnöknek, így Griezmann leigazolása minimum kockázatos húzás lenne. Hasonlóra korábban nem volt példa, de most a Barca-öltöző úgy gondolja, tavaly nyáron tiszteletlen volt Griezmann, ezért nem akarják Barca-mezben látni.

Tavaly több játékos is nyilatkozta, szívesen játszana együtt a 28 éves támadóval, idén hasonlót már nem lehetett olvasni. Griezmannt a szokásosnál is erőteljesebben kifütyülték, amikor az Atlético a Camp Nouban játszott, egy szurkolói szavazáson pedig a drukkerek 67 százaléka úgy gondolta, a Barcának nincs szüksége a játékosra.

(via; Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon