A Manchester City is bejelentkezett Lautaro Martínezért.

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság felmentette a Manchester Cityt, az angol klub mégis indulhat az európai kupasorozatokban a következő két szezonban. Ez pedig azt jelenti, hogy a csapat magja egyben marad, sőt, valószínűleg erősíteni is fog Guardiola csapata. Néhány napja a védelem felturbózásáról lehetett olvasni:

Guardiola újjáépítené a Manchester Cityt

A menedzser komoly átalakításokat tervez, minimum három, de inkább öt klasszist akar igazolni.

A Sky Sports most meg azt írja, hogy a manchesteriek úgy gondolják, hogy Sergio Agüero tökéletes utódja az interes Lautaro Martínez lehet.

Az a Lautaro Martínez, aki a Barcelona első számú kiszemeltje, és napi szinten lehet pletykákat olvasni róla a katalán médiában.

A Barcelona 60 millió eurót és két játékost adhat Lautaro Martínezért

A katalán Sport szerint ennyire közel még sosem voltak a megállapodáshoz.

Martínez egyelőre nem akar szerződést hosszabbítani az Interrel, és a Sky szerint a Manchester Citynél úgy gondolják, reális esélyük lehet megszerezni az argentint, akivel a klub történetének legjobb támadóját, Agüerót pótolnák.

A Citynek financiális téren mindenképp előnye van a Barcelonával szemben, a katalán csapat 100 millió euró körüli összeget (ennyit kér az Inter) jelenleg nem tud kifizetni, a manchesterieknél ilyen probléma azonban nincs. Ha az érdeklődés komoly, akkor azt is jelenti, hogy a Man. City nem feltétlen Gabriel Jesusban látja a jövőt, Guardiola nem első számú opcióként számol a brazillal.

Lautaro Martínez piaci értéke jelenleg 64 millió euró, a bajnokságban idén 13 gólt rúgott, a Bajnokok Ligájában ötöt.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában