Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A csapat korábbi aranylabdás futballistája, Rivaldo szerint jelenleg a Barcelona legnagyobb probléma a csapat játékának minősége.

A kényszerszünet előtt két ponttal vezette a La Ligát a Barcelona, az újrakezdés után viszont fontos pontokat bukott Setién csapata, jelenleg a Real Madrid vezeti a bajnokságot: egy ponttal és eggyel kevesebb lejátszott meccsel.

A madridiak az újraindulás óta három győzelmet érő tizenegyest kaptak, jelenleg ez a legfőbb téma a spanyol fociban:

Erről és a Barcelona helyzetéről beszélt Rivaldo, a katalán csapat korábbi futballistája:

„Néha jogod van dühösnek lenni a videobíró miatt, de nem értek egyet Bartomeu elnök véleményével, miszerint kedveznek a Real Madridnak. Bartomeu ezzel megpróbálja elterelni a média figyelmét a klub problémáiról. Még mindig harcolnak a bajnoki címért és a BL-ben is versenyben vannak, de ez egy nehéz időszak a klub számára. Szerintem a klub legfőbb problémája nem a VAR, hanem a csapat jelenlegi játékának minősége. Fejlődniük kell, és vissza kell térniük ahhoz a stílushoz, amit az emberek szeretnek. A COVID előtt a csapat két ponttal vezette a bajnokságot, most négy pont a hátrányuk. Nem mondhatják, hogy a videóbíró a fő probléma, főleg, hogy nem játszanak jól”

mondta Rivaldo.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.