Ha ebből Niko Kovac fog jól kijönni, megesszük a kalapunkat.

A nyáron kinevezett vezetőedzőnek, Niko Kovacnak nemcsak azzal kell megbirkóznia, hogy egy csúcscsapatot kell irányítania, hanem a sztárokkal is. Lassan szó szerint, mert

Thomas Müller, Arjen Robben, Franck Ribéry és Mats Hummels ki akarja paterolni a horvátot, James meg szimplán csak le akar lépni.

Ennyi egót nehéz lesz legyűrnie Kovacnak, pláne úgy, hogy még csak nem is szerepelnek jól: a bajnokságban csak a 3. helyen állnak, holott utcahosszal szoktak nyerni, a BL-ben tovább fognak menni, de az Ajax elleni hazai botlás váratlan volt.

Az említett labdarúgókban az a közös egyébként, hogy valamivel kevesebb lehetőséget kapnak, amióta Kovac a vezetőedző, ami nyilván nem tetszik nekik, és nem is veszik komolyan a Frankfurtból érkező szakembert. Ahogy a sportigazgatót, Hasan Salihamidzicet sem.

James tavaly nyáron érkezett csak, így ő nem az edzőt akarja megfúrni, csak le akar lépni. Mivel kölcsönbe érkezett a Real Madridtól, ezért ez nem is annyira irreális, igaz, még van egy év a szerződéséből München. Mi több, a Bayern meg is akarja vásárolni, mert elégedett a kolumbiaival, aki 50 meccsen 11 gólt rúgott és 16 gólpasszt adott.

64 millió eurót kellene kicsengetni érte, de ő inkább beizzította a menedzserét, Jorge Mendest, hogy már januárban visszatérhessen Madridba, ahonnan Zidane miatt kellett eljönnie. Aki ugye már nincs.

Ez így együtt sok lesz Kovacnak, gyanús, hogy be fog bukni. Már hallani is neveket, akik átveheti a helyét.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon