A Chelsea a nyári masszív költekezések után most 80 millió eurót betehet a csapat kasszájába.

A kékek eddig az átigazolási szezon nyertesei, Timo WernertHakim Zijest, Thiago Silvát, Ben Chilwellt és Malang Sarrt is megszerezte Lampard csapata, és gyakorlatilag Kai Havertz érkezése is már csak idő kérdése.

A klub eddig durván 140 millió eurót költött, most viszont úgy tűnik, esély van arra, hogy egy komolyabb összeg bejöjjön a Chelsea-hez. Arról már hetek óta lehet olvasni a nemzetközi sportsajtóban, hogy a klub francia világbajnoka, N'Golo Kanté nem biztos, hogy marad Londonban, a védekező középpályásért az Inter érdeklődik.

Az angol sajtó most kiderítette, mennyiért engedné el a Chelsea Kantét, a hírek szerint a játékos mehet, ha az Inter 80 millió eurót fizet érte. A fáradhatatlan francia Antonio Conte nagy kedvence, korábban már dolgoztak együtt a Chelsea-nál, és most újra azt szeretné, ha a csapatánál lenne Kanté.

Kantét 2016-ban a Leicestertől vette meg a Chelsea, az elmúlt években alapember volt, 2018-ban Premier League-et, tavaly Európa-ligát nyert a csapattal. Piaci értéke jelenleg 80 millió euró.

Amíg mindenkit megviselt a járvány, a Chelsea lubickol és vásárol

Amíg mások a túlélésre játszanak, Roman Abramovics új csapatot épít.

(via; Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Fél lábbal kint van az olimpián a női kézilabda-válogatott

A Nike kicsit elszabta a bikinivonalát az amerikai női atléták olimpiai mezének

További cikkeink a témában