A BL-győztes francia középhátvédet akar igazolni, és ezért hajlandó beáldozni a francia középhátvédjét.

Fabrizio Romano szerint a Chelsea-nek a nyári átigazolási időszakban a prioritás a Sevilla védőjének, Jules Koundénak a megszerzése.

A 23 éves középhátvédként és jobb oldali szélső védőként is bevethető Koundét nagy tehetségnek tartják, korábban több Premier League-topklubbal is szóba hozták, most azonban úgy tűnik, hogy a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea lesz a befutó.

Romano szerint a Chelsea egy olyan üzletben gondolkodik, amelynek a keretein belül Kurt Zoumát és pénzt adna a Sevillának Koundéért cserébe, a hírek szerint ez az ajánlat a spanyoloknak is tetszik, Zoumát sokra tartják a Sevillánál. A tárgyalások egyelőre jól haladnak az olasz átigazolási szakértő szerint.

A 26 éves Zouma piaci értéke a Transfermarkt szerint 32 millió euró, míg a 23 éves Koundét 60 millió euróra értékeli a szakoldal, azt egyelőre nem tudni, hogy a Chelsea pluszban még mennyit fizetne a játékoscserében.


A napokban a La Liga egyik legjobb védője szintén az angol ligába igazol. Raphael Varane-t megszerezte a Manchester United:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Costa Ricának komoly helyzete nem volt, mégis legyőzte Japánt
.