Koszovóban, a FC Prishtina otthonában is hármat rúgott, magabiztosan jutott tovább a BL-selejtező első fordulójában a magyar bajnok Ferencváros. A Fradi új edzője, Peter Stöger szerint azonban a 6–1-es összesítés nem reális.

3–1-re nyerte a visszavágót a Fradi, Uzuni mesterhármast szerzett. Peter Stöger szerint azonban az ötgólos továbbjutás csalóka:

„Egy kicsit meglepett minket az elején az ellenfél letámadása. Több hosszú labdával, mélységi passzal kellett volna operálnunk, a rövid átadásokkal csak lehetőségeket teremtettünk nekik. Egyáltalán nem tartom reálisnak a 6–1-es különbséget, mert a Prishtinának is megvoltak a helyzetei és emiatt a végeredmény nem mutatja feltétlenül objektívan a párharc képét. Ugyanakkor mi voltunk a jobbak, de a következő körben még komolyabban kell vennünk az ellenfelünket, mert sokkal több kell tőlünk, de azt mondhatom, ezt is tesszük majd”

– nyilatkozta Stöger.

A következő körben a litván Zalgiris következik a Fradinak, jövő kedden játsszák az első meccset. A csoportkörbe jutáshoz négy párharcot kell megnyerni.

Koszovóban is hármat rúgott a Fradi, simán jutott tovább a BL-selejtezőben

A Fradi már azon a szinten van, ahol nem kell aggódnunk a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.

(Via fradi.hu; Fotó: fradi.hu)

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni öreg korában Messi, Ronaldo, Mbappé és Neymar?
További cikkeink a témában