Peter Stöger sajtótájékoztatót tartott a Young Boys elleni BL-selejtező előtt, kiderült, hogy Tokmac Nguen biztosan kihagyja a svájci meccset.

Stöger szűkszavúan csak annyit mondott, hogy Tokmac Nguen nem fog játszani a Young Boys elleni első meccsen, a támadó a Mezőkövesd elleni bajnokin megsérült, a BL-selejtezős odavágón a keretben sem lesz.

A Fradi edzője a Young Boysról is beszélt természetesen:

„A Young Boystól agresszív játékot és offenzív védekezést várok, bizonyára keresni fogják az utat a kapunk elé. A YB képes magas tempóban futballozni, főleg a szélsők részéről számíthatunk majd komoly nyomásra. Valószínűleg már a meccs elején kiderül majd, hogy hogyan tudjuk megvalósítani az elképzeléseinket.”

Kitért arra is, hogy a Slavia ellen kiállított Eldar Civic helyén ki kaphat lehetőséget:

„Azt természetesen nem árulhatom el, hogy mi lesz a kezdőcsapatunk, majd az edzést követően meglátjuk. Csontos Dominik sokat fejlődött, elégedett vagyok a munkával, át kell gondolnunk, hogy mentálisan megérett-e a feladatra. Röviddel a selejtező előtt fogunk dönteni a kezdő tizenegyet illetően.”

A Fradi tehát idegenben kezdi meg a Young Boys elleni párharcot, az odavágót ma este 21 órától rendezik, a visszavágót jövőhéten, a tét a BL-csoportkör.

(via Fradi.hu)

És ezt olvastad már?
A Liverpool az egyik riválisát lenyomva szerezheti meg a kolumbiai Cristiano Ronaldót