Stefan Szpirovszki, a Ferencváros északmacedón válogatott középpályása egy évet kihagyott sérülés miatt, most, miután felépült, eladták.

A magyar szinten kiválónak számító belső középpályás a Puskás ellen tért vissza a Fradiba tétmeccsen, és egy pazar gólt is lőtt. Igaz, nagyjából egy félidőt bírt a megfelelő tempóban.

Négyet kapott Felcsúton az Európa-liga-csoportkörbe vágyó Fradi

Szerhij Rebrov a teljes kezdőjét lecserélte.

Mivel az MLSZ szabályváltozása miatt csak tíz légióst nevezhetnek a csapatok szeptember elseje után a keretbe, Szpirovszkinak nem maradt hely. Most a Hapoel Tel-Aviv bejelentette a játékos leigazolását.

Szpirovszki kétéves szerződést írt alá a Hapoelhez, az átigazolás díját nem közölték, a One.co.il úgy tudja, hogy az első évben 150 000, a másodikban 165 000 euró lesz a fizetése, míg az aláírási pénz 20 000 euró. Az izraeliek úgy tudják, hogy a Honvéd és a DVTK ajánlatát is visszautasította a játékos.

Lanzafame, Gorriarán, Koch, Petrjak és Rui Pedro után tehát ő a hatodik légiós, aki távozott a Fradiból, ahol így a futball magyarok mellett még mindig több mint tíz légiós van (öt érkezett). Igaz, Wilmots még sosem került keretbe sem.

Az okok, amiért Lanzafame elhagyta a Fradit

Senki sem érti, miért adta el az FTC a legjobbját, holott közel sem volt váratlan és meglepő ez a lépés.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában