Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója ismét a Digi Sport Reggeli Start című műsorában járt, és beszélt a Lyonról, ahonnan összeszedheti a "lepattanókat", csatárokról, költségvetésekről.

"Bízunk benne, hogy a Lyonnal folytatott együttműködésünket tudjuk majd kamatoztatni, a legjobb játékosait nem fogják nekünk adni, miért adnák, az elképzelhető, hogy olyan játékosok, akik náluk nem férnek be, az a Ferencvároshoz kerül."

Kimondott célja Fradinak, hogy szeretnének az európai kupákban a csoportkörbe jutni, vagyis vagy a BL-ben vagy az Európa-ligában. Viszont a klubok költségvetését látva, nem jó érzés fogja el Oroszt: "A Basel például 90 millió euróból gazdálkodik, a Bruges 51-ből, de a Rapid Wiennek is 23 millió euró áll rendelkezésre, míg a mi éves költségvetésünk 9 millió euró."

Böde Daniról is kérdezték, aki nagyon hiányzik, de egyre jobban van, így hamarosan pályára léphet. Viszont mindenképpen kell majd olyan támadót találniuk, aki hasonló esetekben pótolni tudja őt, az mindegy, hogy hazai vagy külföldi játékos, az a lényeg, hogy gólerős legyen. Nyáron tovább kell erősítenünk a keretet.

A télen igazolt német Florian Trinks is szóba került, Orosz szerint egy jó kvalitású játékos, aki 16 éves korától 20 éves koráig rendszeresen szerepelt a német utánpótlás-válogatottakban. "Később voltak nehezebb időszakai, de ha kondicionálisan utoléri magát, nagy hasznunkra lehet."

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés