A Kínából hazatérő Husztinak a Videotonra esett a választása, ami előtt némiképp értetlenül állnak a Fradinál.

A korábbi válogatott középpályás 13 év légióskodás után tért haza az NB I-be, de mielőtt aláírt volna a Videotonhoz, a Fradinál edzett Peter Friarrel, a zöld-fehérek fizioterapeutájával. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elismerte a csakfoci.hu-nak, hogy az FTC egyeztetett a játékos menedzserével, de nem sikerült megállapodni.

Előfordul olyan, hogy egy már jómódú labdarúgó hazatér és tegyük fel, a szeretett klubját választja. Én nem feltételezem azt Huszti Szabolcsról, hogy ne lenne jómódú és azt sem tudom elképzelni, hogy ne a Fradi lenne a szeretett klubja. Gondolom, megvan a saját magyarázata arra, hogy az előbb említettek ellenére miért mégis a Videotont választotta.

Ebből azért érződik, hogy a Fradinál meglepődtek, hogy nem őket választotta a valóban módos Huszti, sőt fáj is nekik. Ami azon után érthető is, hogy a Népligetbe ment rehabra, és korábban is a Fradiban játszott. Abban viszont – pláne ezek után – nem vagyunk biztosan, hogy a Fradi lenne a szeretett klubja, Gerának és Hajnalnak például nem volt kérdés, hova jön haza.

(Fotó: MTI / Illyés Tibor)

És ezt olvastad már?
Michael Jordan pályafutásának tíz hidegrázós pillanata, amely bizonyítja, hogy ő a legnagyobb