A Bajnokok Ligájában is tapasztalatot szerző játékos komoly fogás lenne.

A Maccabi Haifa megnyerte a bajnokságot, így ismét a Bajnokok Ligájában játszhat majd. A mostani kiírásban a csoportkörig jutott, a PSG, a Juventus és a Benfica ellen játszottak az izraeliek, és az olaszokat el is kapták otthon (2–0).

Hiába a sikeres szezon, a csapat stabil kezdő középpályása, Mohammed Abu Fani szeretne távozni. A Fradi már jó ideje figyeli, mi több már meg is tette első ajánlatát a Haifának, 800 ezer eurót kínált a 14-szeres válogatott középpályásért. Ezt visszautasította a Maccabi, aztán az emelt összeg sem nyerte el a tetszésüket.

Pedig Abu Fani a hírek szerint – nagy nyomást helyez a klubra, mert kijelentette, hogy a Fradiba szeretne igazolni.

Állítólag a Fradi már meg is egyezett a fizetéséről, évi 380 ezer eurót kapna a játékos (jelenleg 250 000 dollárt kap).

Így most elkezdődött a lélektani hadviselés. A Haifa ragaszkodik a kétmilliós kivásárlási árhoz, a Fradi viszont folyamatosan azt kommunikálja Abu Fani menedzsmentje felé, hogy nagyon eltökélt a leigazolásában, szeretnék megszerezni – vagyis gyakoroljon nyomást a klubjára.

Abu Fani a középpálya tengelyében bármilyen poszton képes játszani, 6-ost, 8-ast és 10-est is. 147 mérkőzést játszott az izraeli első osztályban 14 gól, 13 gólpassz áll a neve mellett.

Abu Fani időhúzásban is kiváló:

(Fotó: Chris Ricco/Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában