A PSG korábbi középpályása szerint legalábbis egyelőre ez az ok.

A világ legértékesebb futballistájaként számon tartott Kylian Mbappét már évek óta folyamatosan szóba hozzák a Real Madriddal. Néhány hónapja olyan pletykákat lehetett olvasni, hogy Mbappéért a Madrid hajlandó lenne akár 400 millió eurót is fizetni. Közben a PSG megpróbál mindent megtenni, hogy megtartsa a fiatal világbajnokot, állítólag a párizsi klub akár Neymart is beáldozná Mbapéért.

A koronavírus-járvány azonban a futballra és azon belül az átigazolási piacra is komoly hatással van, néhány napja mi is megírtuk, hogy a topjátékosok piaci értéke meredeken zuhan.

Meredeken zuhan a sztárfocisták értéke

Tíz, de inkább húsz százalékkal esett a focisták értéke, és vélhetően ez még csak a kezdet.

És most úgy tűnik, hogy Mbappé Realhoz való igazolására is hatással lesz a járvány – ezt állítja PSG korábbi futballistája, Jerome Rothen.

A klubhoz közeli forrásoktól tudom, hogy Mbappé Madriba szerződése már az utolsó fázisban volt. A jelenlegi helyzetben viszont biztos vagyok abban, hogy az átigazolás tolódni fog. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi szerződését kitölti a klubnál. Meglesz a megegyezés, mert a PSG korábban belegyezett abba, hogy nyáron elengedni. Csak idő kérdése, mikor igazol Madridba

– nyilatkozta a 13-szoros francia válogatott korábbi szélső.

(via; Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
Hirdetés