Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés ellen küzdő kiscsapat.

Az FC Barcelona Dembélés sérülése, majd műtéte után megkapta az engedélyt a a spanyol szövetségtől, hogy végrehajtson egy vészigazolást. A Barcelona hosszas válogatás után végül kifizette a Leganés dán támadójának, Martin Braithwaite-nek a 18 millió eurós kivásárlási árát.

FC Barcelona on Twitter

🔵🔴 @MartinBraith, the newest Barça player! 👋 Welcome! https://t.co/nycwVPP3hb

Martín Ortega, a Leganés vezérigazgatója elmondta, a Barcelona teljesen korrekten járt el a tárgyalásoknál, kipengette a kivásárlási árat és kész is volt az ügylet. Azonban úgy érzi, kirabolták.

BarçaTimes on Twitter

🎙️ | Leganes director Martin Ortega says that rules are unfair 🔊 Ortega: "We believe that the regulation is not fair and Barcelona has benefited from it. The only injured party is Leganés. We want to raise our voice. We are in a situation of enormous and serious Damage.

Ortega arra gondolt, hogy a madridi klub fellebbezést nyújtott be a spanyol szövetséghez, kompenzációt szeretnének kapni, ők is játékost akarnak szerződtetni. Ez annál is inkább fontos lenne nekik, mert januárban Jusszef en-Neszirit is elveszítette már a csapat, mivel a Sevilla kifizette a 20 millió eurós kivásárlását. Braithwaite egyébként hat gólt rúgott a La Ligában, amivel a Leganés legeredményesebb játékosa volt.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.