A sport.es úgy értesült, januártól már lesz ára Coutinhónak, meg is egyezett a két klub.

Hogy mennyire lehet hinni a Sport-nak, nehéz eldönteni, de mondjuk ők a jobban értesültek közé tartoznak, ráadásul egyre több jel utal arra, hogy a brazil tényleg Barcelonában fog kikötni.

  • Coutinho mindegy vágya, hogy a Barcelonában játsszon.
  • A nyáron nem engedte el a Liverpool, nem volt ára, ahogy mondták, sanszos, hogy most már nem fosztja meg az álmától.
  • A 150 millió euró van annyira csábító, hogy beadja a derekát az angol klub.
  • Egyre többet hallani, hogy keresik a brazil utódját Liverpoolban.
  • És nem utolsó sorban, bár remek formában van Cou, látszott az ősszel, hogy nélküle is van élet.

Most már azt írják, egymás tenyerébe csaptak, 150 millió euróért érkezik a katalánokhoz, Philippe Coutinho 12 millió eurót fog keresni évente, a szerződése pedig öt évre fog szólni.

SPORT English on Twitter

Coutinho could be a Barcelona player by the beginning of January https://t.co/OREX9cWnbB

Coutinho ezzel a Barcelona történetének legdrágább játékosa lesz, a nyáron megvett Ousmane Dembélét fogja megelőzni, aki 105 millió volt (plusz bónuszok). Mindez már januárban megtörténhet, ami egyébként nagyjából senkinek sem jó, még akkor sem, ha egyértelmű, hogy ennek a mai masszív Barcelonának nagyon kell egy ilyen kreatív karakter – csakhogy már nem játszhat a Bajnokok Ligájában, mert a Liverpoolban pályára lépett.

Mivel a 'Pool is továbbjutott, ezért sok értelme nincs télen elmenni, mert így a tavaszi BL-etapról mindenképp lemarad, egyik csapatban sem játszhat, elég nagy butaság. Pedig a Liverpool valószínűleg megy még egy kört, a Portót ki fogja verni, az meg ugye mindegy, hogy a Barca meddig jut. Így aztán csak a La Ligában tudja majd tehermentesíteni Iniestát.

És ezt olvastad már?
A vb tizenhatodik napja: totális brazil dominancia és az első tizenegyespárbaj