A Liverpool eddig csendben volt, Wernerről le is csúszott, ám most egyre erősebben hallani egy zseniális húzásról.

Az, hogy utcahosszal nyerte az idei bajnokságot a Pool, nem garancia arra, hogy a következő kiírást is behúzza, kell a vérfrissítés. Egyébként se költötték halálra magukat az elmúlt években, inkább a csapatjátékot csiszolta tökéletesre Jürgen Klopp.

Most viszont mozgolódnak a piacon, de túl sok pénzünk nincs, ezért például Timo Wernerért nem is fizették ki a kivásárlási összeget.

De Thiago Alcántara 35 millió euróért ajándék lehet, márpedig a Bayern München ennyit kérne a 29 éves spanyolért.

A Bundesliga egyik legjobb középpályásának ugyanis 2021-ben lejár a szerződése és nem akar hosszabbítani, így még most el kell adnia a németeknek. Ennyiért pedig ajándék egy ilyen képességű játékos. A katalán Sport tudomása szerint a Liverpool nem hezitálni kifizetni ezt a pénzt.

Thiagónak 230 meccse van a Bayernben, 31 gólja mellett 37 gólpasszt is kiosztott, de neki elsősorban nem is ez a feladata. Hatos vagy nyolcas poszton is világklasszis, mélyről irányít, kulcspasszokat oszt, megadja a csapat ritmusát. Ilyen típusú játékosa most nincs Kloppnak, Thiagóval komolyabb lenne a variációs lehetősége.

A Liverpoolnál a látnok sportigazgató is akkora zseni, mint Klopp

A Liverpoolnál csak négy klub költött kevesebbet az elmúlt öt évben a Premier League-ben, a City például több mint ötször annyit.

(Fotó: Max Maiwald/DeFodi Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában