A Man. United két játékost akar télen megszerezni: Szoboszlai csapattársát és a rivális irányítóját

A Manchester United helyett a Liverpoolt választotta a Salzburg játékosa, Takumi Minamino, de a Goal szerint még így is komoly pénzt költhet átigazolásokra a United télen.

A hírek szerint a japán játékost nagyon akarta a Man. United, de végül a futballista inkább a BL-győztest választotta. Ennek ellenére, vagy épp ezért a United mozgalmas téli átigazolási időszakra számíthat, két játékos érkezhet: a Bajnokok Ligájában berobbanó Salzburg-csatár Erling Haaland és a Tottenham irányítója, a dán Christian Eriksen.

Ole Gunnar Solskjær számára egy kreatív középpályás megszerezése kulcsfontosságú, a Goal a leicesteres Maddisonról ír, de a forrás szerint sokkal elérhetőbb opció Eriksen. A dánnak mindössze hat hónap van a szerződéséből, így ha pénzt szeretne kapni érte a Tottenham, akkor most télen el kell adnia.

A másik érkező egy csatár, konkrétan Haaland lehet, a 19 éves norvég játékossal dolgozott együtt Ole Gunnar Solskjær a Moldénél, és állítólag múlthéten Ausztriába utazott, hogy személyesen beszéljen a futballistával. Haalandot egyébként közel sem lesz egyszerű megszerezni, a hírek szerint már a Borussia Dortmund és az RB Leipzig is felvette a kapcsolatot a csatárral.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon