Most épp Londonba csábítják az olasz szakembert.

Miután múlt héten nagyon elverte a Liverpool a Manchester Unitedet (5–0), rögtön felerősödtek a hangok, hogy az Old Traffordra érkezhet a szabad edzők egyik legjobbika, Antonio Conte.

Ezen a hétvégén az MU javított, 3–0-ra nyert a Tottenham otthonában – és mi történt a meccs után? Persze hogy azonnal összeboronálták az olaszt a Spursszel. Alfredo Pedullá azt írta,

a Tottenham a nyári kísérletek után ismét megpróbálja megszerezni Contét.

Az olasz menedzsert az Spurs olasz sportigazgatója, Fabio Paratici szeretné a kispadra ültetni, Daniel Levy elnöknek nem ő volt az elsőszámú jelöltje, de állítólag most már ő is keresi a megoldásokat.

Nuno Espírito Santo vezetésével tíz meccsből ötöt megnyert, ötöt pedig elbukott a Tottenham, jelenleg a 8. helyen áll. Ami még ennél is aggasztóbb, hogy a fantasztikus támadópotenciál (Kane és Szon) nincs kihasználva, kevés gólt rúgnak, miközben a stabil védekezés is csak három fordulón át tartott ki.

Conte egyébként a Juventusszal, a Chelsea-vel és az Interrel is bajnokságot nyert már, tapasztalt és sikeres edző.

Igazi nagyágyú lehet a Manchester United következő edzője

Elképzelhető, hogy a Liverpool elleni vereség volt az utolsó csepp a pohárban, Ole Gunnar Solskjaert hamarosan menesztheti a Manchester United.

(Fotó: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés