Hatalmasat robbantott a Milan, komolyan gondolják, hogy visszatérnek az elitbe.

Persze André Silva már több is, mint tehetség, a portugál csatár 21 éves, válogatott is, mi több, az előző négy meccsen három gólt szerzett, köztük Magyarország ellen is.

Összesen nyolc válogatott találkozón 7 gólja van. És bizony a Porto csatára igen keresett volt, Ronaldo például mindenképp Madridba akarta szerződtettetni, ám végül a Milan nyerte az alkudozást érte.

A Portóban a 2016–2017-es idényben 44 meccsen játszott, ezeken összesen 21 gólt szerzett és kiosztott 8 gólpasszt. A hírek szerint a kínai tulajdonba kerülő Milan 36 millió euró körüli összeget utal a Portónak, Silva pedig már orvosin van a rossoneriknél.

AC Milan on Twitter

Exclusive: @andrevsilva19 was put through his paces at Milanello! ?? Esclusiva: primi test a Milanello per André Silva! ?? https://t.co/XzpyNEpuCT

Eközben legalább akkora fogás, hogy a csapat kapusa, a posztján a világ legnagyobb tehetségének tartott Gianluigi Donnarumma hamarosan meghosszabbítja szerződését és marad Milánóban. Holott a két Manchester, a Chelsea, de még a Barcelona is vitte volna a 18 éves őstehetséget.

Silván kívül pedig már leigazolták Mateo Musacchiót, Ricardo Rodríguezt és Franck Kessiét.

(Fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink