A Sport szerint a Real Madridnál ismét képben van Neymar leigazolása.

Szinte napi szinten voltak olyan pletykák egész nyáron, hogy Neymar visszatér a Barcelonába. Mindenféle gigantikus ajánlatokról lehetett olvasni, majd a kölcsönszerződés is képbe került, egyelőre azonban a brazil még mindig a PSG futballistája.

A Sport szerint azonban ez nem feltétlen lesz így sokáig, a Real Madrid ugyanis a hírek szerint ajánlatot tett a PSG-nek:

120 millió euró plusz Luka Modric.

A forrás szerint a Real szerda este tette meg az ajánlatát, amit a PSG pozitívan fogadott,

a franciák sokkal inkább üzletelnének a Reallal, mint a Barcelonával.

Ami persze eddig is ismert volt, a két klub között minimum hűvös a viszony, ezzel a lépéssel azonban még inkább megerősítené ezt a Paris Saint-Germain. A Real Madrid ajánlata erős, de közel sem annyira, mint amit korábban a Barca letett az asztalra, ráadásul nemrég olyan hírek voltak, hogy a PSG játékoscserében nincs benne, pénzt akar Neymarért. És ha a Real-üzlet összejön, akkor eléggé nyilvánvaló lesz, hogy a franciák úgy akarták eladni a brazilt, hogy közben a Barcelonának is beintsenek.

Florentino Pérez elvileg már felvette a kapcsolatot a játékossal, ötéves szerződést ajánlott és ugyanakkora fizetést, mint amit a PSG-nél kap. Egyelőre azonban Neymar még nem reagált a megkeresésre.

A PSG–Barcelona izmozás mellett nyilván Neymar szempontjából is kényes a helyzet. Évek óta felmerül a téma, hogy egyszer a Real Madrid futballistája lesz, most azonban minimum rossz lenne az időzítés, miután gyakorlatilag megpróbálta visszasírni magát Messiékhez.

Mi lesz Neymarral?

(via; Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Kettős vereséggel esett ki a Fradi a Konferencia-ligából

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

További cikkeink a témában