A spanyol As szerint Sergio Ramost három topcsapat akarja, kezd körvonalazódni, hol folytathatja a Real Madridtól távozó védő.

Ramos 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Real Madridot, a klub történetének egyik legeredményesebb játékosaként, igazi ikonként távozott a 35 éves védő.

Az As szerint Ramos három klub közül választhat: a Manchester United, a Manchester City és a Paris Saint-Germain lehet a spanyol világbajnok következő csapata. A Citynek nem feltétlenül van szüksége középhátvédre, ezért Guardiola csapata jelenleg harmadik a Ramosért folytatott versenyben. Ha a Premier League-be igazol, akkor inkább a Unitedet preferálná Ramos, de

a spanyol média szerint leginkább a PSG esélyes a leigazolására.

Egyrészt azért, mert a PSG kétéves szerződést ajánl a játékosnak – ez Ramosnak fontos –, másrészt anyagilag is a franciáké a legjobb ajánlat, és Párizs ideális következő lakhely lenne Ramos családjának is.

Elvileg a PSG Sergio Ramos távozásának bejelentése után már néhány órával felvette a kapcsolatot a játékos menedzsmentjével, prioritás a párizsiaknak a tapasztalt védő megszerzése a nyári átigazolási időszakban.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Négyet rúgott a Fradi az ír bajnoknak