Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője speciális pedagógia irányzatokat tanult, de lehet, hogy ösztönösen érzi ezt a szakmát.

A Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC otthonában, a fehérváriak gólja előtt hibázott a Felcsút egyik játékosa. A vezetőedzője kapott is alkalmon, hogy ezért ismét kiemeljen valakit név szerint,

Hornyák ugyanis előszeretettel szidja a játékosait élő adásban.

Hiányérzetem van, hiszen mi uraltuk a mérkőzést és egyetlen hibát követtünk el, abból gólt kaptunk. Ezen kívül talán nem is volt kapura lövése az ellenfelünknek. Jól kezdtünk, szereztünk két gólt, ám a VAR-vizsgálatok után mégis maradt a nulla-nulla, ami azért nem mindegy… Jól teljesítettek a futballisták, de ezen a meccsen kicsit hiányzott a plusz frissesség. Szerkezetváltással próbáltunk lendületet adni a játékunknak a széleken, de nem csak azért cseréltem, mert elégedetlen lettem volna” – kezdte a meccs utáni értékelést, majd rátért a hibázóra.

„A fiatalok játékát, edzésmunkáját nagyon szeretem, de az is igaz, hogy Patrizio Stronatira haragszom. Mérges vagyok, mert felelőtlen volt, és az ő hibájából kaptunk gólt. Mostanában sok labdát veszítünk az átmenetekben, ezen mindenképpen javítanunk kell a folytatásban.”

Viszont kiemelte Jonathan Levit is, aki szerinte szép gólt rúgott. Azt is hozzátette, hogy simán nyerniük kellett volna, két pontot vesztettek.

A hónap elején a gambiai Lamin Colley-t ekézte nyilvánosan:

„Csalódott vagyok Lamin Colley hozzáállása miatt, mintha rendezetlenül állt volna bele a mérkőzésbe. Sokkal többet várok tőle mint csatártól. Ha egy játékos a cserénél kimegy Golla mezében és nem a sajátjában, az mindjárt elárul valamit. Valaki szórakozik a focival, valaki profin áll hozzá, jobban oda kellene figyelnie a detális dolgokra. Testes, magas játékosról beszéltünk, nagyobb küzdést, erőbedobást vártam el tőle. Tudtuk, hogy Puljic betegsége után nem bír 90 percet, és ő kapja majd a szerepet, hogy megtörje az eredményt. Többet várok el küzdésben, egy idegenlégióstól főleg.”

Ezek után cidrizhetnek a felcsúti játékosok, hogy legközelebb kit talál meg élőben a mester. Persze ez is lehet egy motivációs módszer.

Ez is érdekelhet Puskás-témában:

A Puskásnál már szeptemberben fáradtak a fiúk, nem értik, hogy bírják ezt a topligákban

Egymás után jönnek a meccsek, nem lehet ezt bírni. :( Tóth Balázs beárazta az NB I-et.

A Puskás Akadémia edzője a háromgólos vereség után: Labdabirtoklásban jók voltunk, az akaraterő rendben volt, de az egyéni hibák döntőnek bizonyultak

A Puskás Akadémia 18 perc alatt három gólt kapott az Európa-konferencialiga második selejtezőfordulójának odavágóján az FK Rigas FS vendégeként.

(Fotó: PAFC / Flickr)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában