Francia és spanyol lapok szerint most már nyitott lenne a PSG a csatár eladására. Így komoly játékosmozgások indulhatnak be a héten, Mbappé távozása Ronaldóra is hatással lehet.

A Paris Saint-Germain mindeddig abban bízott, hogy Kylian Mbappé szerződést hosszabbít a klubbal, azonban több forrás szerint is már vagy öt ajánlatot utasított el a fiatal francia a közelmúltban. Mivel 2022 nyarán lejár ez a kontraktus, a PSG csak ezen a nyáron kaphat érte pénzt, jövőre teljesen ingyen lesz a Real Madrid játékosa – hiszen mindig is odavágyott.

A francia RMC, a spanyol Marca és az AS is arról ír, hogy fordulat történt az ügyben, a korábbiakkal ellentétben a Párizs vezetése most már nyitottabb a tárgyalásokra, elvégre nagyjából 100 millió eurótól bukna el, ha nem adja el még idén nyáron a francia világbajnokot.

Talán az is tényező lett, bár esetükben ez egy erős talán, hogy a mérleg kiadási serpenyője erősen elhúzza a bevételit, érkezett 60 millióért Asraf Hakimi, valamint ingyen, ám brutális fizetésért Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum és Gianluigi Donnarumma, sőt hamarosan aláírhat Eduardo Camavinga is.

A PSG még nem elégedett a keretével, megszerezheti a kelendő francia tinit

Az egyik legtehetségesebb francia középpályást is leigazolhatja a Párizs.

A Real Madrid azonnal elkezdte nyomni a csengőt, a Marca szerint Florentino Perez elnök egyetlen ajánlatot készül tenni Mbappé játékjogáért, és azt várja, hogy a katariak rá is bólintanak.

Mbappé távozása megnyithatja az utat Cristiano Ronaldo előtt, aki el akarja hagyni a Juventust, és épp kapóra jönne neki a fiatal francia távozása. És összeállhatna a Neymar, Ronaldo, Messi trió. Loïc Tanzi szerint viszont inkább a Everton braziljával, Richarlisonnal pótolná a PSG Mbappét.

(Fotó: Catherine Steenkeste/Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában