Neymar nem játszott az Argentína elleni vb-selejtezőn, a hivatalos indok az volt, hogy combizomsérülést szenvedett. Annyira azonban mégsem volt sérült, hogy ne menjen el bulizni.

Brazília számára már tétnélküli volt az argentinok elleni selejtező, ami végül 0–0-ás végeredményt hozott, ezáltal pedig az argentinok is kijutottak a világbajnokságra. Vagyis belefért, hogy Neymar nem játszott a derbin, de azt már nem igazán tolerálja a brazil sajtó, hogy az elvileg sérült támadó a meccset megelőző éjszaka bulizott.

Mutatunk két piszok látványos cselt a dél-amerikai foci legnagyobb rangadójáról

Gól nem volt az argentin és a brazil válogatott rangadóján, de azért így is tudunk két olyan jelenetet mutatni, amit látva minden focirajongó kezén feláll a szőr.

Az Os donos da Bola brazil tévéműsor műsorvezetője, Neto nyilvánosan kritizálta Neymart:

„Combfájdalmakkal lehet játszani, izomproblémákkal lehet játszani, és akkor is lehet futballozni, ha gond van a lábközépcsontoddal. Én is eltörtem az enyémet. Kolumbia ellen játszott, és majdnem kiállították. Majd két nap szünet következett, utána megjelent és azt mondta, sérült. A meccset követően pihennie és regenerálódnia kellett volna. Mit tett ő? Elment bulizni. A szabadnapjain azt csinál, amit akar, de felelősséget kell vállalnia. Egy ilyen játékos a brazil válogatott vezére? Ha valakinek combfájdalmai vannak, akkor nem táncol úgy, ahogy ő tette”

– fakadt ki a tévés.

Neymar néhány hete egy interjúban arról beszélt, hogy az életstílusa miatt sok kritika éri:

„Az emberek arról beszélnek, hogy Neymar nem vigyáz magára. Hogy lehet valaki 12 éve a csúcson, ha nem vigyáz magára? Törődöm a testemmel, a nap 24 órájában mellettem vannak a szakemberek”

– mondta a brazil, aki a válogatott szünet után visszatért a PSG-hez, az első hírek szerint azonban nem fog játszani, a már említett sérülés miatt.

Ez is érdekelhet:

Miért utáljátok Neymart?

Miért utálja rengeteg drukker Neymart? Mennyire az ő sara a róla kialakult kép?

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Costa Ricának komoly helyzete nem volt, mégis legyőzte Japánt
.