Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A walesi támadótól mindenáron szabadulni akar a Real Madrid, mert ahhoz képest, hogy gyakorlatilag nem számolnak vele, méretes a bére. A Premier League-ben viszont elkezdtek vele kalkulálni.

Gareth Bale még mindig a nyolcadik legjobban kereső labdarúgó a maga 29 millió dolláros éves bevételével, holott Zidane már egyáltalán nem számol vele.

A kettő együtt arra késztette a Realt, hogy abba is hajlandóak belemenni, hogy Bale magas fizetésének a felét állják, plusz ingyen elengednék, csak vigye már valaki. De nem kapkodtak eddig érte. Most viszont két csapat is bejelentkezett, igaz, a walesi a szamár lenne, mivel a ló nem mozdul.

null

Tottenham have moved ahead of Man United in the race to sign Gareth Bale from Real Madrid, sources have told @MarkOgden_: https://t.co/EE9AIoAE5d pic.twitter.com/DF9PkapkvC

Emiatt eleve előnybe került a Spurs, Jose Mourinho pedig amúgy is egyértelművé tette Daniel Levy elnöknek, hogy szüksége van erősítésre a támadósorban, hogy tehermentesíteni tudja Harry Kane-te. A Tottenham már tett is lépéseket a Madrid felé. És nyilván az sem hátrány, hogy Bale a Real előtt hat évig (203 meccset) játszott a londoniaknál.

(Fotó: Richard Heathcote/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.