Nehéz úgy megnyerni egy meccset, hogy még egy kapura lövése sincs a csapatnak. Ez még a Videotonnak sem ment a BATE Boriszov otthonában.

Az 1–1-es meccs után még reménykedtünk kicsit, de aztán jött az első félidő, ami hát finoman szólva sem hozott túl nagy játékot. Két említésre méltó helyzet jött össze, mindkettőt mi úsztuk meg. Vinícius blokkolta Gordejcsuk löketét, aztán Danilovics meg Mladenovics lövését.

A második félidőben aztán Luijckx okos volt, és a bíró orra előtt hátulról becsúszott Karnickijnek, rögtön megkapta második sárgáját. Emberhátrány, mondjuk ez a hétvégén a DVTK elleni bajnokin egyszer már bejött a székesfehérváriaknak, most viszont annyira nem, hogy a 82. percben gólt is kapott Nikolics fejeséből:

A Vidinek még egy komolyabb kapura lövése sem volt 90 perc alatt, és éppen olyan ötlettelenül játszott most is, mint kb. bármelyik meccsén ebben az idényben. Leginkább azt a 8 szurkolót sajnáljuk, aki 18 órát és 1300 km-et utazott ezért a lagymatag fosért, amit a székesfehérváriak nyújtottak.

A Vidi tehát kiesett a Bajnokok Ligájából, de az Európa-ligában folytathatja nemzetközi kupa(le)szereplését.

BATE Boriszov–Videoton 1–0 (0–0)

  • BATE Boriszov: Csernyik – Klimovics, Dubra, Milunovics, Mladenovics – Alekszijevics (Jablonszki, 65), Nikolics – Gordejcsuk, Karnickij (Baga, 75.), Volodko – Rogyionov (Szignevics, 89.)
  • Videoton: Danilovics – Szolnoki, Lang, Vinícius, Maréval (Fejes, 50.) – Luijckx, Trebotic – Gyurcsó (Pátkai, 61.), Kovács I. (Soumah, 74.), Oliveira – Ivanovszki

Gól: Nikolics (82.)

Szóval pörög a Bajnokok Ligája és az Európa-liga is. Nézed? Fogadsz is?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon