Múlt hét óta kapható az Adidas legújabb futballcipő-kollekciója, az Ocean Storm, amit a termékek színösszeállítása is tükröz.

A türkiz és sárga színekben pompázó NEMEZIZ, ACE és X modellek legújabb változatai már a múlt héten bekerültek a boltokba.

Lionel Messi, Roberto Firmino és Luis Suárez a nemzetközi arcai az új futballcipő kollekciónak, amely Magyarországon sem maradt sztárfocisták nélkül, Lovrencsics Gergő, Holman Dávid és Varga Roland is arcukat adták a legújabb modellekhez.

Az Ocean Storm három modelljét az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is három különböző játékos-típusra szabták:

Az ACE17+ igazán az irányítók lábán mutatja meg, mire képes, nem véletlen, hogy Roberto Firmino és Paul Pogba mellett Holman Dávid is ezt választotta. A modell csúcskategóriás ACE17+ PURECONTROL változata a kényelmes Primeknit felsőnek köszönhetően zokniszerűen simul a lábra, az Adidas jellegzetes BOOST technológiája pedig a talpszerkezet 100%-os energia-visszaadását biztosítja.

Az X17 még fürgébbé teszi a gyorsaságukról híres focistákat, Luis Suárez mellett olyan nevek viselik a topligákban, mint Gareth Bale vagy Gabriel Jesus, itthon pedig többek között Varga Roland lép benne pályára. A modell PURE SOCK szerkezete rejtett fűzőket takar, a SPRINTFRAME külső talp a gyors irányváltoztatást teszi lehetővé, a NON STOP GRIP (NSG) borítás pedig elképesztő kontrollal vértezi fel a viselőjét.

A NEMEZIZ17+ modellt leginkább azoknak ajánlják, akik igazán agilis támadók és nem riadnak vissza a lehetetlentől sem. Lionel Messi mellett Julian Draxlert és Lovrencsics Gergőt is a NEMEZIZ17+ stabilitása segíti a pályán. A modell a TORSIONTAPES technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra és szinte a cipőbe szögezi azt. A TORSIONFRAME könnyű talpat biztosít a cipőnek, míg a AGILITYKNIT 2.0 anyag a felsőrészben puha és könnyed érzést biztosít.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában