Izgalmas időszak indul június 14-től a futballrajongók számára, hiszen kezdetét veszi az első alkalommal Oroszországban megrendezésre kerülő, XXI. labdarúgó- világbajnokság.

A Szerencsejáték Zrt. számára a vébé egy hónapja kiemelten fontos fogadási időszaknak számít, melyre a focirajongókat támogató technikai újításokkal, különleges akciókkal, sőt egy új játék bevezetésével is készültek.

Internet, tévé, mozi

A megújult ingyenes hotspotoknak köszönhetően például a SZERENCSEWIFI segítségével a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban bejelentkezés után stabil és szinte korlátlan böngészési lehetőséggel együtt rögtön elérhetővé válnak a lottótársaság aktuális akciói, nyereményjátékai, ajánlatai.

A Tippmix Tv megújításával az aktuális élő meccseken már a mérkőzéshez tartozó fogadási ajánlatok is láthatóak lesznek: az automatikusan frissülő oddsok révén teljes körűvé téve a fogadáshoz szükséges információk megjelenítését. Élő meccseken élő fogadások, kell ennél több?

A világbajnokság ideje alatt a Szabadság téren egy 60-100 négyzetméteres focimozi lesz megnyitva a drukkerek előtt, ahol a meccseken kívül játszhatnak, kvízekben vehetnek részt, óriás csócsózhatnak, na meg ehetnek-ihatnak.

A Tippmix országos online nyereményjátékában egy regisztrációval és a Tippmix-szelvény számának feltöltésével

két Volkswagen gépkocsi, 3 x 1 millió forint és további értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek.

Kisokos

  • Befizetés: Forint alapú bankszámláról, illetve átutalással, valamint bankkártyás feltöltéssel, Paypallal és Abaqoosszal lehetséges minimum 500 maximum 1 000 000 forinttal.
  • Kifizetés: Minimum 500 forint utalható csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett bankszámlaszámra.
  • Tét: Ahhoz, hogy promócióban részt vehessen, minimum 300 forint téttel kell fogadni.

Új piacok

A mérkőzések előtti fogadások igencsak bővültek a Tippmixprón:

  • A továbbjutás tizenegyespárbajban dől el
  • Gólszám: páros vagy páratlan
  • Szöglet hendikep
  • Szögletszám: páros vagy páratlan
  • Hazai csapat szögleteinek száma (4 kimenetel)
  • Vendégcsapat szögleteinek száma (4 kimenetel)

A vébére új reklámkampánnyal is készül a Szerencsejáték Zrt., mely a szurkolói élményt és örömöt állítja a középpontba:

Orosz játszma

Az Orosz játszma első szakasza a csoportkör végéig tart, és a játékosok már meccsenként 300 forintos fogadás ellenében eljuthatnak Brazíliába, az előző világbajnokság helyszínére, vagy nagy összegű egyenlegfeltöltéseket nyerhetnek.

De ezzel a 300 forintos téttel nemcsak Brazíliába lehet all-inclusive utazásokat  nyerni, hanem a világbajnokságok más korábbi helyszíneire is: Japánba és Mexikóba például.

De számlaegyenleg-feltöltést is lehet nyerni, ehhez érdemes minél több mérkőzésre fogadni: ha legalább 15 meccset megjátszol, megnyerheted a 100 darab 5000 forintos belső számlaegyenleg-feltöltés egyikét, 25 meccs esetén 7500 forintos feltöltést, ha pedig a 48 csoportmeccsből 35-re fogadsz, úgy a 100 darab 15 000 forintos belső számlaegyenleg-feltöltés egyikére lehet esélyed.

Edzők Ligája

Különleges újdonságnak számít majd az Edzők Ligája ingyenes, napi fantáziajáték is, amellyel bármelyik hazai futballrajongó kipróbálhatja magát világklasszis edzőként egy virtuális dimenzióban. A játékban ugyanis online játékosként bárki összeállíthat egy saját fantáziacsapatot – valódi focicsapatok, valódi sportolóiból.

Az online játékosok a kiválasztott sportolók valós teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat, ami alapján egymással versenyeznek, és az elért pontokért különböző díjakban részesülnek. Az új játék arca, minden idők egyik legsikeresebb magyar edzője, Dárdai Pál, aki az interneten hamarosan elérhető edzői egypercesei révén minden futballrajongóval megosztja majd szakmájának titkait.

Egy pár perces regisztrációval a Tippmixpróra azonnal a húsos fazék közelébe kerülsz, az Orosz játszmával meg utazhatsz is.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés