A Manchester United már be is csöngetett érte az Atléticóhoz, de a Barcelona is élére állítja a centeket.

Alighogy véget ért minden idők átigazolási szezonja, már a januári a téma, ugyanis Antoine Griezmann már most elkelhet. Mivel az Atléticót kizárták a piacról, így a francia támadót nem engedték el sehova, nem tudták volna pótolni (illetve vehetnek, de januárig nem regisztrálhatnak játékost).

A nyáron meg is hosszabbították inkább a szerződését 2022-ig, és a hírek szerint ebben egy 183 millió fontos kivásárlási ár került. Neymarhoz képest ez sem durva, ám úgy tudni, a hónap végén ez lejárt, a kivásárlási ár mostantól megfeleződött, 91 millió fontért vihető Griezmann.

A másik verzió szerint viszont a madridiak azért felezik meg, mert ezzel akarják kimutatni hálájukat a francia támadónak, amiért nem hagyta őket szarban az eltiltás idején, nem gyengültek meg, cserébe 100 millió euróért elmehet a télen, ha van rá igénye.

Amint kiderült, hogy diszkont áron elvihető az Aranylabda-szavazás harmadik helyezettje, máris jelezte az MU, hogy ők ráalkudnának. De a nyári bukás után egészen biztos, hogy a Barcelonánál is előkerül újra a neve, elvégre csak azért mondtak le róla, mert 200-at nem adtak érte.

(Fotó: AFP)

És ezt olvastad már?
Ronaldo közölte az MU-val, hogy nem akar a klubnál maradni