Ezt ugyan nem Jürgen Klopp nyilatkozta, hanem John Aldridge, a Liverpool korábbi játékosa, ám talán a német is elgondolkozik rajta. Az egykori kiváló csatár a Rubin Kazany elleni csütörtöki El-meccsen pihentetné Mignolet-t.

Aldridge a ​Liverpool Echo nevű lapba írt egy elemzést, melyben kiemeli, hogy szerinte képes nyerni a Liverpool a Kazany otthonában, azonban szükség lenne a rotációra, mivel a hétvégén újabb fontos bajnoki jön a Crystal Palace ellen, tovább lehet felfelé kúszni a tabellán a Chelsea elleni nagy győzelem után.

"A frissességet szem előtt tartva szükség van egy kis rotációra. Feltételezem, hogy Jordon Ibe, Joe Allen és Dejan Lovren lehetőséget kap csütörtökön.

Én Bogdán Ádámot állítanám a kapuba.

És lehetőséget adnék Connor Randallnek is. Érdekes lesz, Klopp kiket játszat majd az El-meccsen."

Bogdán a Bournemouth elleni Ligakupa-meccsen védett Kloppnál, meg is nyerte a meccset neki hatalmas védéseivel, az volt a német első sikere vörösként.

Beszélt még a hétvégi londoni győzelemről, amelyet gyönyörűnek talál, és hogy ugyan igazi csapatmunka volt, de Coutinho végre igazi vezér volt. Kiemelte, hogy Skrtel és Sakho teljesen levette Diego Costát, sőt, a francia él a Klopp által nyújtott bizalommal. Lucas Leivát briliánsnak nevezte, és dicsérte Kloppot a cserék miatt, Christian Benteke és Jordon Ibe beállítása nagy húzás volt, eldöntötte a meccset.

De minket az érdekel, hogy ő Bogdánt védetné. Mi is. Te is, ugye?

Szerinted nyer a 'Pool Kazanyban? Majd kétszeres pénzt szakítanánk vele!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk