Alex Morgan elismeri CR tudását, de emberként nem tartja sokra.

Minden idők egyik legjobb női futballistája, a 2015-ben és az idén is világbajnoki címet nyerő Alex Morgan kemény véleményt formált a Juventus támadójáról. Szerinte mindegy, milyen eredményes vagy jó focista valaki, ha emberileg problémás.

A nő focista a Sports Illustratednek beszélt a véleményéről, amit a Marca írt meg:

„Ha találkozom vele, ugyanúgy kezelem, mint bárki mást, akivel összefutok. 

Ő a világ egyik legjobb futballistája, ez nyilván, de az, hogy hogyan végzi a munkáját a futballpályán, és hogy szórakoztatja az embereket, teljesen független attól, hogy milyen ember és mi az, amit esetleg megtett. Sokan kérdezik, kinek van igaza, de a bizonyítékok elég nyilvánvalóak, csak sajnos a pénzzel sok mindent meg lehet oldani.

Fontos, hogy egyre több nő hallassa a hangját, és figyeljünk oda rájuk.”

Morgan arról beszélt, hogy másfél éve, 2017 tavaszán robban egy akkor még kisebb bomba: a Der Spiegel azzal a súlyos váddal támadta be Cé Ronaldót, hogy 2009-ben megerőszakolt egy amerikai nőt Las Vegasban.

Cristiano Ronaldo megerőszakolt egy amerikai nőt?

Ronaldo mindent tagad és perelnek. Remélhetőleg tényleg csak kitaláció, ám annak gyomorforgató lenne. Ha igaz, akkor meg pláne.

Ez aztán nagyobb robbanás lett tavaly, amikor a Spiegel és a Football Leaks újra előkaparta az ügyet. Akkor az derült ki, hogy Cristiano Ronaldo peren kívül 375 ezer eurót fizetett Kathryn Mayorgának a hallgatásáért.

Majd a Spiegel egy olyan bizalmas dokumentum létezéséről írnak, amelyből az a következtetés vonható le, hogy Ronaldo elismerte az ügyvédeinek, hogy a nő kinyilvánított ellenkezése ellenére közösült vele.

C. Ronaldo elismerhette az ügyvédeinek az erőszakos közösülést

A Der Spiegel újabb részleteket hozott le Ronaldo ügyéről. Vajon összedől a védelem? Kihátrálnak Ronaldo mögül a szponzorok? És a klubja?

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A La Liga elnöke Real Madrid-drukkerként nyilatkozott Mbappéról

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés