Szinte biztos, hogy lezárul a nyár legkomolyabb eposza, a Liverpool kapuskeresése.

Miután Loris Karius minimum nem vált be, komoly offenzívát indított a Liverpool, hogy kapust találjon. Egy olyan kapust, amely nem betlizik annyit, amely tartást ad egy csapatnak, kézzel és lábbal is magabiztos.

Alisson Beckert üldözték sokáig, azonban irreális összeget kért érte a Roma, így ráfordultak Jan Oblakra, Jaspes Cillessenre, Thomas Strakoshára, Robin Olsenre vagy épp Kasper Schmeichelre is. De semmi. Ekkor Jürgen Klopp úgy döntött, marad Karius a kapus, kap még egy esélyt. Na azt gyorsan el is játszotta a felkészülési meccseken, így ismét visszatértek Alissonhoz.

Most aztán gyorsabban is zajlottak a tárgyalások, és több lap és újságíró is megerősítette, hogy

paul joyce on Twitter

Liverpool agree fee with AS Roma for Alisson in region of £66m. Nothing to stop other clubs doing likewise, but Liverpool the first. Permission granted to speak to player.

Már csak a kapussal kell megegyezni, de az formaság lesz. Ennyi pénzt nem fizettek még kapusért, de akkora a baj ezen a poszton a vörösöknél, hogy kénytelenek voltak rábólintani erre az összegre.

Az egészen biztos, hogy Alisson Becker nem ér ennyit, semmi extrát nem mutatott eddig, de egyszer már bejött a Liverpoolnak, hogy Rómából igazolt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon