A Premier League-ből halászna a Juventus, hogy ismét a legjobb olasz csapat lehessen.

Legutóbb 2020-ban volt bajnok a Juventus, azóta még a dobogóra sem fért fel, legutóbb pedig a 7. helyen végzett, ami méltatlan a torinói klubhoz. Jelenleg viszont a második helyen áll a Juve, és hogy ott is maradjon, vagy akár a bajnoki címet is behúzza, januárban komolyan erősítene.

Allegri és a klubvezetés a Premier League-ben nézett szét, és az ott mellőzött játékosokra repül rá. A Cityben egyáltalán nem játszó angol válogatott középpályást, Kalvin Phillipset is kerülgetik, de a másik manchesteri klubból is igazolnának. Mégpedig csomagban, diszkont áron:

a Manchester United mindössze 26 millió fontért eladhatja Jadon Sanchót és Donny van de Beeket a Juventusnak

– írja a Sun Sport, amely egyáltalán nem megbízható forrás, de szerencsére nem az egyetlen.

Sancho neve többször és több helyen is felmerült, a 23 éves szélső szinte biztos, hogy távozik, miután összerúgta a port Ten Hag mesterrel. A 23-szoros angol válogatott játékosnak nincs jövője a Unitedban, a Juventus pedig kitartóan kerülgeti.

Van de Beekről túl sok információval nem szolgálhatunk, mert három éve, amióta az MU-t választotta, gyakorlatilag nem focizik. Sokáig sérült volt, de amikor nagy ritkán játszott, akkor sem mutatott sokat. Kölcsönben is szerepelt az Evertonban, de az a kitérő sem sikerült fényesre. Az Ajaxban viszont láthattuk, hogy kiváló támadó középpályás, ha visszatér a formája, nagy erősítés lehet.

Mesteri módon trollkodott a német Sky a Man. United futballistájával

Jadon Sanchóval szemben mutatott be egy erős trollkodást a német Sky.

(Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Tuchel Manchesterben szeretne edző lenni

Filmszerű előzetest kapott Joshua és Ngannou bokszmeccse

További cikkeink a témában