Már talán csak órák kérdése, hogy Alexis Sánchez végre az MU-hoz kerüljön, ami komoly veszteség az ágyúsoknak, de még így is jól jöhet ki a csapat az átigazolási időszakból.

Mert a chilei már hónapok óta menni akar, és bár a csapat legjobbja, de ha nem akar maradni, akkor sokat nem segít, sőt. És Sánchezért cserébe az Arsenal megkapja a Man. Unitedtől Henrih Mhitarjant. Az örmény Dortmundban remekelt, Manchesterben viszont nem tudott megragadni. Az Arsenal viszont jó lehetőség számára, ha elkapja a fonalat, akkor nagyon hasznos lehet. Hiszen több poszton képes játszani, kreatív, és viszonylag gólerős is.

Plusz érkezhet az Arsenalhoz Aubameyang is. A gaboni Dortmundban semmikképp nem akar maradni, angol források szerint pedig már az Arsenal a játékossal meg is egyezett. Ha a Dortmunddal is megállapodnak, akkor az övék lesz a Bundesliga tavalyi gólkirálya, egy olyan játékos, aki az elmúlt két és fél szezonban 69 bajnoki gólt lőtt. És elnézve néhány Arsenal-meccset, nagyon kell egy olyan ember, aki jó százalékban belövi a helyzeteket.

Wenger szerint nem Sánchez elvesztése a legfájóbb

Kicsit azért odaszúrt a chileinek Wenger.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Sallai egy duplával mentette meg a meccset a Lens elleni El-párharcban

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

További cikkeink a témában