Az Atalanta elképesztően látványos szezont fut, a Bajnokok Ligájában oda-vissza verte a Valenciát és jutott be a legjobb nyolc közé. De ezt a drukkerek nem láthatták a koronavírus miatt.

Ám hiába maradtak le erről a történelmi meccstől, amelyen ismét négy gólt rúgott a csapatuk a Valenciának, elkeseredésükben nem törtek-zúztak, vagy követelték vissza a jegyárakat, hanem épp ellenkezőleg.

Négy gólt rúgott a BL-nyolcaddöntő visszavágóján az Atalanta támadója

Josip Ilicic négyet rúgott Valenciában, az Atalanta egy gólzáporos meccsen bejutott a BL legjobb nyolc csapata közé.

A zárt kapus meccs után a jegyek árát visszakapták a spanyoloktól, ez összesen mintegy 40 ezer euró volt, amit közös döntéssel felajánlották egy bergamói kórháznak, amely a koronavírus-járvány gócpontjában küzd nap mint nap.

„Történetünk egyik legszebb estéje lehetett volna, de a vészhelyzet minden mást háttérbe szorított. Ezekben a nehéz időkben hősök küzdenek mindenki egészségért, ráadásul nem áll rendelkezésükre elég forrás sem. Ezért döntöttünk úgy, hogy a bergamói kórháznak adományozzuk a visszatérített jegyárakat, azaz mintegy 40 ezer eurót”

– nyilatkozták a szurkolók, írta meg a Nemzeti Sport.

Az Atalanta 8–4-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc csapat közé a Bajnokok Ligájában, de a járvány miatt az sem biztos, hogy valaha lejátsszák a további meccseket.

Szinte teljesen esélytelen, hogy végigjátsszák a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát

Sajnos a koronavírus áll nyerésre, egyre több jel utal arra, hogy nem tudják befejezni a legfontosabb európai futballsorozatokat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Stankovic elmondta, mi kell a Fradi továbbjutásához

Négy és fél év börtönre ítélték minden idők egyik legsikeresebb futballistáját

További cikkeink a témában