Összeszedtük az aktuális átigazolási híreket. A Man. City, az Arsenal és a Real Madrid is aktív lehet a következő napokban.

A vezető hír, hogy a Manchester City továbbra is Alexis Sánchezt akarja. Már olyan hírekről is lehet olvasni, hogy a klub és a játékos megegyezett, és ha ez igaz, akkor az Arsenal nincs könnyű helyzetben. Mert Sánchez szerződése nyáron lejár, ha addig vár a City, akkor ingyen mehet Manchesterbe a chilei. Gabriel Jesus azonban megsérült, így Guardiolának már most szüksége lenne Sánchezre, ebben az esetben az Arsenal 30 millió fontot kaphat. Ami a jelenlegi piaci helyzetet nézve aprópénz, többet is érne ennél a támadó, ha nem nyáron járna le a szerződése.

Ha Sánchez megy, akkor a brit sajtó szerint az ágyúsok ismét Lemart célozzák meg. 90 millió font körüli összegről szólnak a hírek, ha igaz, akkor nem valószínű, hogy a Monaco nem bólint rá az üzletre.

Az idei szezonban eddig botladozó Real is erősödhet. Állítólag a Chelsea-ben alapember Marcos Alonsót nézték ki a madridiak. A spanyol piaci értéke 30 millió euró, ennyiért viszont nem valószínű, hogy elengedné a Chelsea.

Persze ez változhat, főleg akkor, ha a Juventusból sikerül megszerezni Alex Sandrót. A brazilt már nyáron megkörnyékezte a Chelsea, de a Juventus 60 millió font körüli összeget kér érte elvileg, ami még Abramovicsnak is sok. Persze, ha eladják Alonsót, akkor a helyére valakit igazolni kell, Alex Sandro pedig posztján abszolút klasszis, a világ egyik legjobbja jelenleg.

(goal.com)

És ezt olvastad már?
Az 90. percben hagyta ki a vb egyik legnagyobb és legfontosabb ziccerét Lukaku