Michael Owen szerint a PSG Lionel Messivel csapatszinten gyengébb, nem érti, hogy miért a franciákat tartják a Bajnokok Ligája legnagyobb esélyesének, szerinte az angol klubok jobbak a Párizsnál.

Lionel Messi BL-debütálása nem sikerült a legjobban a PSG-ben. Az argentin először kezdett Neymarral és Mbappével a Brugge elleni meccsen, egy kapufát rúgott, de csapata meglepetésre csak ikszelt Belgiumban:

Hiába a Messi, Neymar, Mbappé trió, nem tudott nyerni a PSG Bruges-ben

Egyelőre még akadozik a gépezet, a jóval gyengébb Bruges veszélyesebb volt, mint a nagy trió.

Messiről és a PSG-ről kifejtette a véleményét 2001 aranylabdása, Michael Owen, aki jelenleg tévés szakértőként dolgozik:

Szenzációs csatárai vannak a PSG-nek és bármennyire csorgatjuk a nyálunkat, ha őket nézzük, de hárman együtt számomra gyengébbé teszik a csapatot. Nem értem, miért a PSG a Bajnokok Ligája legnagyobb esélyese, szerintem az angol csapatok sokkal, de sokkal jobbak.

Majdnem azt érzem, hogy Ramos és Donnarumma leigazolása nagyobb esélyt biztosít a számukra a Bajnokok Ligája megnyerésére, mint Messi megszerzése

– mondta Owen.

Aki nyilatkozott az évek során néhány meredeket, és elsőre ez is ez a kategória. Viszont az valóban kérdés, hogy a PSG csapatszinten hogyan fogja elbírni, illetve megoldani azt, hogy védekezésben, letámadásban Messi, Neymar és Mbappé is mínusz egy ember legtöbbször.

A Brugge kapusa a PSG elleni meccs után: Nem volt nehéz, nem kellett sokat védenem

Simon Mignolet-t is meglepte, hogy mennyire kevés dolga volt a PSG elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

(via; Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Dibusz szerint felébresztheti a Fradit a háromgólos El-vereség