„Az erőszak ellen vagyok, de most sok embernek szüksége lenne egy pofonra”
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Manchester United korábbi játékosa, jelenleg a Sky Sportsnál szakértőként dolgozó Patrice Evra kiborult, miután a United hazai pályán 6-1-re kikapott a Tottenhamtől.

Evra 2006 és 2014 között játszott a Man. Unitedben, többek között öt bajnokságot és egy Bajnokok Ligáját nyert a manchesteriekkel. Vagyis ő tisztában van azzal, mi szükséges ahhoz, hogy a hazai és a nemzetközi porondon is sikeresen legyen egy ilyen szintű és történelmű klub.

A tegnapi Spurs elleni vereség után némiképp összetörten próbálta elemezni a meccset:

„Mi történik a csapatommal? Mi történt ma? Eléggé érzelmes állapotomban vagyok, nehéz most nekem, mert egy pozitív személyiségnek tartom magam. Az erőszak ellen vagyok, de most néhány embernek szüksége lenne egy pofonra.

Alexis Sanchez a második edzése után azt mondta a menedzserének, hogy bontsák fel a szerződését, most én is ezt kérem a Sky-tól. Nem fogom kritizálni a játékosokat, mert én is az voltam, de ami ma történt, az elfogadhatatlan. Minden United-szurkolót cserben hagytak. Nem érdekel a 6-1, nekem is volt hasonlóban részem. Minden évben ugyanaz a sztori... Ezentúl inkább más meccset szeretnék kommentálni, ha maradok a Sky-nál. 

Sajnálom az edzőt. Most majd arról fogunk beszélni, hogy ki lehet a United következő edzője. De mi a helyzet a vezetőséggel? Ferguson távozása óta minden edzőt kirúgtak. Mi lehet a megoldás? Minden évben arról beszélünk, hogy Ole a megfelelő edző. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Közben viszont semmit sem tudunk az igazolásokról.”

Az átigazolási hajrában a United megpróbált egyébként erősíteni, megszerezték Cavanit és a Porto védőjét, a brazil Alex Tellest.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.