Az év meccsét játszotta az NFL két legjobb csapata
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Los Angeles Rams 54–51-re verte a Kansas City Chiefst, egy olyan meccsen, amiről még évek múlva is beszélni fogunk.

A forduló előtt csak két csapat állt kilenc győzelemmel és egy vereséggel, ez a kettő találkozott hétfő éjjel. És összehozott egy olyan meccset, amire még nem volt példa az NFL történetében: még egyetlen egyszer sem történt meg, hogy mindkét csapat 50 pont fölé jusson. És értelemszerűen az is példátlan volt, hogy úgy kapjon ki egy csapat, hogy legalább 50 pontot szerzett.

Igazi adok-kapok volt, rengeteg gyönyörű játékkal, kiemelkedő teljesítménnyel. A Chiefs-irányító Mahomes hat TD-passzt adott, majdnem 500 yardot passzolt, a teljesítményét viszont árnyalja, hogy háromszor eladta a labdát. A másik oldalon Goff négy touchdown-passzal és 413 yarddal zárt. Ezek a száraz statisztikák, amelyek viszont nem teljesen adják vissza, mekkora őrület volt a pályán.

  • Itt az összefoglaló, ezt tényleg kötelező megnézni:

Chiefs vs. Rams Week 11 Highlights | NFL 2018

The Kansas City Chiefs take on the Los Angeles Rams during Week 11 of the 2018 NFL season. Subscribe to NFL: http://j.mp/1L0bVBu Check out our other channels: NFL Vault http://www.youtube.com/nflvault NFL Network http://www.youtube.com/nflnetwork NFL Films http://www.youtube.com/nflfilms NFL Rush http://www.youtube.com/nflrush #NFL #Chiefs #Rams

  • Vasárnap történt:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.