Az Inter Miami kapusa szerint a klub közel sem áll készen Lionel Messi érkezésére.

Lionel Messi bejelentette, hogy nem tér vissza Barcelonába, az MLS-ben szereplő Inter Miami csapatában folytatja a karrierjét. Messi megindokolta a döntését, erről bővebben itt írtunk:

Messi nem a pénzt választotta, de az álma sem teljesült

Messi bejelentette, hogy nem a Barcelonába, hanem az Inter Miamiba igazol. Majd meg is magyarázta, miért.

Az MLS tehát megkapja minden idők egyik legjobb játékosát, és ezzel a liga és az Inter Miami történetében is új korszak kezdődik. A Miami holland kapusa, Nick Marsman szerint azonban a klub nem áll készen Messi érkezésére:

„Úgy gondolom, a klubunk nem áll készen Messi érkezésére. Egy ideiglenes stadionban játszunk, az emberek egyszerűen besétálhatnak a pályára. Nincsenek kerítések, és amikor az edzőpályáról a stadionba sétálunk, biztonságiak sincsenek”

mondta a 32 éves kapus, aki még Messi bejelentése előtt nyilatkozott, és az interjú végén hozzátette, azért reméli, hogy Messi valóban a csapattársa lesz.

Az Inter Miami stadionja

Az Inter Miami 2018-ban jött létre, két évvel később játszotta az első meccsét az MLS-ben. Jelenleg Fort Lauderdale-ben egy 18 ezres stadionban játssza a hazai meccseit. A klub új stadionja 2025-re készül el, 25 ezer férőhelyes lesz, és közel egymilliárd dollárba fog kerülni.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában