Az Újpest elhatárolódott Véber Györgytől, az MLSZ azonnali hatállyal vizsgálódni kezdett.

Ahogy arról beszámoltunk, az Újpest-ikon Véber György két éve az utánpótlásban dolgozik, de vélhetően nem sokáig. Egy szülő mostanáig bírta a szakember stílusát és küldött egy videót a Blikknek arról, milyen undorító stílusban ordít a játékosaival. Véber még tőle is szokatlan, válogatott trágárságokat kiabált be.

Nem írhatjuk le a címben, hogyan szidta 19 éves játékosait Véber György

A cikkbe persze beleírjuk, de adunk mellé egy 18-as karikát is. Óvatosan kattints!

Ma reflektált rá az MLSZ is, azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el Újpest–MTK U19-es meccsen történtekkel kapcsolatban,

írták a hivatalos Twitter-oldalukon.

Mint a sajtó különböző tudósításai alapján ismert, a mérkőzésen készült felvétel tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótláskorú játékosaival. Az MLSZ a vizsgálat eredményéről tájékoztatni fogja a közvéleményt, folytatta a szövetség.

Vébertől egyébként ez nem újdonság:

„NB II-es futballisták, a faszomat már” – Most meccsen borult ki Véber

Véber György a Sporttévé által élőben közvetített Videoton elleni bajnokin ordított bele az éterbe nem éppen Karinthy Frigyes-stílusban.

"A Harsányit meginterjúvoljátok majd, hogy hova a picsába rugdalja a labdákat?" – Epic Véber-sajttáj

Ilyen egy tökös sajtótájékoztató. Véber György eddig sem arról volt híres, hogy sztaniolpapírba csomagolja a véleményét, ám a Puskás Akadémia elleni 4–0-s vereség után végleg kiborult.

És ezt olvastad már?
A világ egyik legjobb bokszolója megfenyegette Lionel Messit, mert szerinte tiszteletlen volt az argentin